Τρόποι Πληρωμών

Για την εξυπηρέτησή σας το ypertrofeion.gr διαθέτει 4 τρόπους πληρωμής.


•    Με αντικαταβολή μετρητοίς μέσω courier (+1.80 για όλη την Ελλάδα)


•    Με χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας

(Όσον αφορά τις παραγγελίες, το αντίτιμο των οποίων πρόκειται να καταβληθεί συγκεκριμένα μέσω πιστωτικής κάρτας, αυτές θα εκτελούνται ΜΟΝΟ όταν η επιχείρησή μας λάβει τον απαραίτητο Κωδικό Αποδοχής Συναλλαγής από την ανάδοχο τράπεζα, η οποία οφείλει να ενημερώσει σχετικά την τράπεζα με την οποία συνεργάζεται η επιχείρησή μας (Εθνική Τράπεζα).


•    Με PayPal


Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Εθνική Τράπεζα εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.

Σε περίπτωση που ο πελάτης ακυρώσει την παραγγελία του μετά την έναρξη της διαδικασίας αποστολής του πωλούμενου αντικειμένου, επιβαρύνεται με τα έξοδα μεταφοράς αυτού. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας) στην υπηρεσία της τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στη VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit.
Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσής της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το ypertrofeion.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.
Το ypertrofeion.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω του site.